ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" гр. Ботевград

" Земята - нашият дом"

В условията на социална изолация учениците от ОУ" Св. св. Кирил и Методий" - гр. Ботевград не само активно се включват в електронното обучение, но и играят, пеят, забавляват  се и не спират да творят.

 Те с радост се включиха в организирания от РИОСВ - София конкурс за изработване на картичка на тема: " Земята - нашият дом" по повод Деня на Земята.

 В своите рисунки нашите ученици вложиха много труд и старание. Земята в техните детски очи е цветна, прекрасна и ... чиста. Те я искат такава. Като че ли това е тяхното послание... 

 РИОСВ - София  обяви победителя в конкурса.Това е Надежда Йорданова. Но поради многобройните участници се дадоха и 3 поощрителни награди. 

  За наша огромна радост те бяха спечелени от нашите ученици: Василена Ивелинова Петрова- I „б” клас, Деян Маринов Влахов– I „б” клас и Фатмегюл Расим IV „б” клас. Поздравления, мили деца! Продължавайте да творите и да създавате красота. Дано вашите рисунки станат реалност! И това би могло да се случи. Само трябва да ни е грижа, да си подадем ръка и заедно да пазим тази наша прекрасна околна среда. Ние можем!

Галерия снимки