ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" гр. Ботевград

Екскурзия с учебна цел

Само седмица преди началото на коледно-новогодишните празници, учениците от V, VI и VII клас, от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - гр. Ботевград посетиха ТехноМеджикЛенд, гр. София.

Децата направиха организирано посещение на експозицията, с над 50 експеримента в областта на STEAM. Интересни беседи, опити и демонстрации впечатлиха всички. 

След организираната беседа, учениците разполагаха с около половин час време, в което самостоятелно да откриват знания с експериментиране и игра. Кулминацията на преживяването, за всички ученици, е атрактивна демонстрация, подготвена от демонстраторите. Младите умове са организирани и придружени от своите преподаватели: Н. Орманджиева - учител по математика и физика; М. Деникнска - учител по математика; П. Георгиева - учител по български език и литература; Д. Бориславова - преподавател по физическо възпитание и спорт.

Посещението на ученическата група се наблюдава от студентите от СУ "Св. Климент Охридски", които се обучават в магистърска програма "Геймификация в бизнеса, правителствения и неправителствен сектор". 

Студентите отбелязаха забележителната подготовка на учениците, които знаеха изключително точно какво могат да получат от своето посещение и се възползваха максимално.

Галерия снимки