ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" гр. Ботевград

Седмица на бащата в НЕ

 

От 7 до 13 ноември 2022 г. в начален етап се проведе Седмица на бащата. Интересна и вълнуваща бе с разнообразието на дейности. Нашето предизвикателство към татковците бе под надслов „Безценно с татко“.

  • Първокласниците с много обич и старание нарисуваха портрети на своите татковци и изработиха картички със специални послания. Малчуганите с радост посрещнаха г-н Ясен Баячев - баща на Яни и Теди, който им разказа за дългия път на хляба от полето до нашата трапеза и ги почерпи с майсторски направена, топла и вкусна питка.
  • Във 2,,в”, 3,,а” с кратки видеа и снимки, бащите показаха как те най-много обичат да прекарват времето си с децата. Безценните мигове в забързаното ежедневие ги радват – „Обичам да рисувам с тате“, „Обичам да катеря върхове с тате“, „Обичам да готвя с тате“, „Обичам да играя футбол с тате“
  • Във 2 а и б  се изработиха поздравителни картички, кът със снимки на бащи и деца и бе проведен разговор за любимите детски песни, игри и приказки.
  • За да опознаем какво детство са имали татковците и любимите им занимания, учениците от 2,,в”, 3,,а” и 3,,б” клас направиха интервю с тях:,,Тати, разкажи ми...”.
  • Бащите ни дават сила и опора, затова учениците от вторите и четвъртите  класове изработиха картини и картички с послание, за да им благодарят.

Галерия снимки